Unfertilized Photography - Race For The Snowball.

Laga min telefon!


Min telefon gick sönder!

Jag är en så sjukt klumpig person som är ganska klantig av mig. Ofta har jag väldigt mycket otur och råkar ta sönder en del grejer, men oftast har det varit lite billigare grejer. Byxor brukar jag lyckas att spräcka en del gånger och tröjor går sönder då och då. Men sällan tar jag sönder riktigt viktiga, stora och dyra grejer. Men för några dagar sedan lyckades jag ta sönder min telefon. Aldrig har jag lyckats ta sönder en telefon! Hur lyckas man med det egentligen? Så nu måste jag hitta någon som kan byta ut iphone glas. Telefonen går fortfarande att använda men hela skärmen är spräckt så... man ser inte speciellt bra längre. Men jag hoppas på att få den lagad ganska snart. Jag har en del viktiga ärenden att utföra och det är inte så lätt att göra det utan telefon.

Man upptäcker hur beroende man är av sin telefon. Jag är dock väldigt glad att jag inte har råkat ta sönder min dator än. Man kan ju göra allt på sin dator förutom att ringa (om man inte har såna program eller liknande, men då måste den man ringer till också ha det). 

Hur som har jag hittat någon som ska kunna laga den i närheten så jag ska nog ta och lämna in den i morgon och så hoppas jag att det går ganska fort att få den fixat. Sen ska jag nog lära mig att inte ta sönder fler saker. I alla fall inte såna dyrare grejer som jag behöver varje dag i mitt liv. Måtte bara min dator hålla sig hel tills telefonen är lagad. Sen ska jag aldrig mer ta sönder min telefon igen! Ibland blir man bara så sne på sig själv, men det går att laga.